Logotip de Adolescents.cat
mireia17
mireia17
Any: 2000
Comarca: Osona
Data: 26/01/16 13:23
estudis
Des de que va començar l'insti m'exigeixo massa en els estudis ja que sempre vull treure bones notes i així anar a estudiar la carrera fora d'aquí. M'exigeixo fins a tal punt que he tingut que anar varis cops a l'hospital per mals de cap i estrés.
No sé què fer perque això passi. Sé que estressar-me tant no és bo, però sento que si no ho faig baixaré el rendiment de l'escola... Què puc fer perque tot segueixi igual, però sense estressar-me i exigir-me tant?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/03/2016 18:13
Hola mireia17!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'interpersonal

És important qeu intentis valorar l'exigència d'una manera realista. Sembla ser que ser tan exigent et fa aptir molt. Tens por de suspendre però no tens ganes de ser feliç?? Controlant tan que tot surti eprfecte és una amnera de fer-te infeliç. un acosnegueix les coses també sense patir tan.

Intenta fer algun error i veuras com ets capaç de seguir igual endavant!

Voelr controlar-ho tto et porta al descotnrol i per això sents tan d'estrès.

Fes esport i relaxació! T'ajudarà molt!

Elisabet Aulet

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: