Logotip de Adolescents.cat
only a girl
only a girl
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 26/01/16 11:08
Novio més gran que jo
Hola gent!

Bueno, volia comunicar-vos el meu problema... Abans de tot demano perdo per les faltes d'ortografia. Doncs bé, fa un més i pico vaig obrir a un noi de 18 que coneixia d'un grup de whatsapp per un repte i li vaig dir hola i ell després també i ja esta, però dies més tard em va obrir a mi per saber el meu nom ja que havia perdut els nombres dels telefons i vam començar a parlar. Als tres dies ja erem millors amics i tot anava perfecte. A la setmana vam decidir sortir encara que a mi m'anaven a treure el mobil pero ell va dir que ja s'ho faria per comunicar-se amb mi. Tot anava perfecte, fins i tot es va fer una red social que jo utilitzaba a amagades per parlar amb mi. El problema va començar quan ja no em parlava ni ens veiem i fa poc, quan va fer un més no es va molestar a venir a veurem ni a dirme res...

Jo crec que l' estimo, en realitat estic confusa perqué ni tan sols he pogut estar amb ell més d' una vegada i els meus pares al asebentarse de la seva exsistencia em van dir que aquest anava al que anava... No se si quedar amb ell o deixar-lo... Em podeu ajudar?
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: