Logotip de Adolescents.cat
woodpecker
woodpecker
Any: 1997
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/01/16 17:38
Expressar-se
Hola,

Busco una argumentació consistent per als que afirmen que s'ha d'expressar el que sents. És a dir, jo he après i sóc capaç d'analitzar el que em passa en cada moment i malgrat de vegades pugui tenir una fase de col·lapse, després he posat cada cosa al seu lloc. Sóc millor com a oient, i en certa manera em molesta quan pretenen que xerri jo. És cert que per a molta gent és una necessitat per a poder superar les situacions difícils, però jo acostumo a optar per una dosi de soledat, que per cert considero que es generalitza quan es diu que s'ha d'evitar sempre.

Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/03/2016 17:57
Hola Només per informar-vos...!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs la veritat tens tota la raó del món en voler decidir com afrontar els situacions difícils. Cadascú té la seva manera. Hi ha gent que tendeix a buscar el recolzament social i altres l'aïllament. Tot és correcte si no hi patim.
No necesites ni argumentacions és un dret que tens! Ser com ets tu! Educadament pots demanar aquest espai presentant-lo com la teva foram de funcionament.

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: