Logotip de Adolescents.cat
Charlotte
Charlotte
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 24/01/16 15:15
No se que fer
M agraden els tios molts mes grans que jo , i els meus pares no troben que correcte que surti amb un tio de 18 anys jo tinguen ne 14 , no se que fer necesito ajuda
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/03/2016 15:49
Hola Charlotte!

Entenem que et sigui difícil entendre els teus pares, però segur que si ho penses bé pots intentar comprendre millor perquè pateixen.

Pensa que tu ets encara menor d'edat i els teus pares tenen la responsabilitat i l'obligació de vetllar pel teu benestar. Per tant, parla amb tranquil·litat i amb ells i deixa que puguin expressar-te quins són els seus neguits.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: