Logotip de Adolescents.cat
hola
hola
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 23/01/16 15:15
amor.....
Hola fa casi un any que m'agrada un noi , pero fa uns mesos que no en mira i passada mi , en diu que ets una pessada... jo no vui que pensi aixo de mi vui que n vegi de una altre manera , de aqui dos mesos el veure , pero vui que aixo s'hagi solucionat
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/03/2016 20:39
Hola,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que tinguis ganes de caure-li bé, però sembla que ell tampoc està essent gaire agradable amb tu, oi?
Recorda que no podem caure bé a tothom, que no podem obligar a ningú a ser amic nostres i que no sempre ens correspondran amb els mateixos sentiments. Per tant, si sents que estàs perdent la Dignitat intentant agradar a aquest noi, potser hauràs de començar a passar pàgina, no creus?

Una abraçada,
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: