Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 1998
Comarca: Osona
Data: 23/01/16 10:50
3ra consulta
Hola, és la 3ra consulta que faig i no tinc resposta. Sobre el que vaig dir a la primera ja està solucionat, jeje. Però segueixo amb els dubtes de la segona. Torno a explicar:

Crec que m'agrada un noi però em fa moltíssima por dir-li perquè som amics. Les meves amigues diuen que ho tinc facil perquè el tinc a prop i tal pero jo no ho veig així. El cas es que li agrada una altra noia però aquesta s'ha liat amb un altre. Això vol dir que ho tinc més fàcil o difícil?
Per altra banda últimament el noto més distanciat a mi... no tinc ni idea de perquè. A vegades suda de mi i algunes altres riem molt i ens ho passem bé. Però després torna a estar raro. Tinc un lio mental gegant i no sé què fer.
em frustra molt no poder-li dir perquè sempre li explico tot. Però esque sento que si li dic el perdria encara més. Jo crec que no li agrado tot i que em vaig enterar fa dies que a ell no li faria res tenir algo amb mi. Però tambe hi ha l'altre noia.
Ja sé que sembla una tonteria, es en plan: si t'agrada li dius i punt. Però no es tant facil per mi. Sóc una noia a qui li costa molt expressar el que sent i sóc més aviat reservada.
En fi, si podeu donar-me algun consell m'aniria molt bé.

Mersiiii
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 19:07
Hola!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interperosnal.

Entenc com et sents. La por no et deixa fer el aps de demanar-li i per això estas feta un lio.

Jo et suggereixo qeu prenguis al decisió de demanar-li. Les pors es superen afrontant-les i aortiràs de dubte.

Nosaltres no podem saber si sent o no algu epr tu! És un misteri!

Sigues valenta i confia en tu!!! La valentia és millor qeu qeudar-se aprat!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: