Logotip de Adolescents.cat
Sergi
Sergi
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 22/01/16 22:44
Discusions continues amb la meva parella
Hola,
La meva consulta és relacionada amb el caràcter de la meva parella i meu. Tinc una parella amb la qual tinc enfrontaments per xoc de personalitat entre els dos hi ha coses d'ella que no m'agraden i coses meves que a ella no li agraden. Fa poc vam tenir una discussió per què quan ella s'enfada no em parla de la mateixa manera de com si estigués contenta. Fa poc vam tenir una discussió per què quan ella s'enfada no en parla de la mateixa manera de com si estigués contenta. A mi això em molesta, ja que no m'explica les coses.

Em podríeu donar algun consell per evitar aquestes discussions que tenim?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 19:03
Hola Sergi!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs jo et diria qeu discutir és important per anar parlant i dialogant, eprò no barallar-vos.

Et suggerim un pacte de tallar els discussions quan comenceu a barallar-vos i no us escolteu. Això ho pacteu junts. Després decidiu que al cap d'un dia en aprlareu de manera qeu cadascu tingui 10 minuts epr explicar com ho veu i com se sent i l'altra escolti i després al revés.

Aixi, de forma ordenada us aprendreu a escoltar!

Esforç i ganes!
Eli AUlet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: