Logotip de Adolescents.cat
anònima909
anònima909
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 22/01/16 22:32
falta d'autoestima i timidesa?AJUDA
Hola adolescents.cat. Diguessim que aquest 2016 no comença com m'esperava i això em fa rendirme cada cop més. Tinc molts problemes d'autoestima, sóc tímida i tonta. He començat a anar a un nou institut i tinc amigues pero bull ser més amiga d'elles, elles es conèixen de fa anys i jo de fa mesos, no se que fer perquè confiin més amb mi i no se que fer per relacionar-me amb la resta de gent de la classe. Per altra banda tinc problemes amb amics de tota la vida, m'he adonat que són uns interesats i que només miren per ells. Estic feta un lio perque jo els estimo però a la vegada els bull matar per cabrons.

Gràcies per respondre!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 19:01
Hola anònima 99!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Diria qeu estàs passant per una època de canvis importants! Canvi amics, institut...T'has de donar uns mesos eprquè tot es posi a lloc.

L'amistat ha d'anar sorgint de manera natural, sense forçar-la! Si t'interesses per les activitats i plans i acceptes que tot és un procés, veuràs com estaras mé trqnuil.la i també estaras millora amb tu mateixa.

Tot arriba! Confia!

Eli AUlet www.itnerpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: