Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 22/01/16 21:31
No sé que fer!!
Holaa!
Aquesta tarda he quedat amb un amic meu i ens em liat, directament ens hem tret la roba però no em fet res de dolent, ell m'ha fet dits i ja està. M'agradaria saber que puc fer saber si aquest noi va enserio o solament m'utilitza per liar-se amb mi.
Què puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 18:59
Hola!

Sóc l'Eli Aulet.

Psicòloga d'Interpersonal. Doncs jo et diria que ho has de aprlar amb ell. Només ell ho sap. Tingués clar el qeu vols, perquè ell potser et donarà les dues respostes.

Si realment t'utilitza seguiràs amb ell? Si a tu també t'està bé liar-vos i prou, endavant. Si vols alguna cosa més i ell no no esperis a que canvii d'opinió, perquè no et sentiràs respectada. Simplement hauras d'acceptar el no i buscar altres persones que busquin el amteix.

Endavant!

Eli AUlet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: