Logotip de Adolescents.cat
Paula22
Paula22
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 22/01/16 21:17
vull ser popular i no sé com
hola adolescents!
el que volia preguntar es que com puc ser més popular. A l'escola estem molt dividits i hi han com tres grups: els populars, els normals i els marginats. se que sona una mica estrany però es així, jo estic en el grup dels normals i em sento inferior als que son populars, no se perquè però em passa i m'agradaria ser mes popular ja que tothom els tracta millor a més el noi que m'agrada es popular i no crec que jo tingui opcions d'estar amb ell si no estem al mateix grup. gràciess <3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 18:57
Hola Paula22!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs amb això no et podem ajudar eprquè no tenim el poder de passar-te al grup de les populars.

Dins del teu grup seria interessant que gaudeixis del me´s positiu qeu teniu. Això de ser popular és una moda que es passarà. Demostra el qeu vals pel que ets, no el que tens ni aquin grup ets. Ets molt més important que ser una popu!!!

D'aquí uns anys haver estat o no popu no tincrà importància. És qüestió de maduresa. Com més madur és un menys li importa estar o no amb els popus.

Endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: