Logotip de Adolescents.cat
Jud.2
Jud.2
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 22/01/16 18:23
Somnis extranys
Hola sóc la judit, us voldria fer una consulta:
Últimament tinc somnis una mica extranys, a mi m'agrada molt ajudar a les persones i coses que siguin pels demes, tambè que hi hages una mica més de pau. Tot aixiò ho dic perque ultimament en somnis somio que ajudo a molts refugiats, que parlo amb els jihadistes per fer les "paus", que ajudo a un sense sotre que no te cama i ens fem amics, també que parlo amb els animals o que soc la "elegida per salvar el planeta". alguna vegada tambe he somiat o potser es veritat que veia mon avi, fa 1 any que es va morir, ...
Peró tot aixio també ho somio quant estic desperta, somio desperta".


Què volen dir aquest sominis? M'haig de procupar? I es normal que somi desperta?


Merci,
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 18:50
Hola jud.2!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs no t'has d'espantar per res!! Simplement significa que ets una persona que et preocupen els temes socials. Tens valors semblants a la generositat i solidaritat.

Això és positiu!

Eli Aulet

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: