Logotip de Adolescents.cat
Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/01/16 14:43
ESTRES!!!
Hola
Fa molt de temps que estic com molt nerviosa i no se perquè.
Discuteixo amb als meus pares, i quant discuteixo amb als meus pares després estic com molt enfadada.
L'altre dia desprès de dinar em va con fer punxades al pit, i fa poc que mengo molt i li vaig dir als meus pares i amb van dir que es ansietat però o se de que pot ser ajudeu-ma siusplau.
GRACIES SOU ELS MILLORS!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 18:49
Hola Oxana!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs sí, el que expliques pot tenior a veure amb un estat d'ansietat. No apteixis, tots experimentem ansietat a vegades davant situacions que ens estressen. Això si, podem aprendre a gestionar-la.

Per exemple, fes esport. Funciona molt!! També pots practicar 10 minutets de relaxació cada dia abans d'anar a dormir. Així aniràs agafant l¡hàbit i quan estiguis ansiosa et podràs relaxar ir espirar.

Escriu també el que et passa. Expressar-nos mitjançant l'escriptura ajuda a veure les coses diferents i més fàcils de portar.

Endavant
ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: