Logotip de Adolescents.cat
hpascual16
hpascual16
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 21/01/16 23:40
M'agrada, però només el coneixo de vista.
Hola, tinc un problema, es que crec que m'agrada un noi, però el problema es que només el coneixo de vista. Un dia al dentista vaig veure un noi i em va semblar molt atractiu, vaig veure que em mirava i em somreia, li vaig tornar el gest. Els dos estavem esperant, ell mirava molt i jo a ell. De sobte es va posar a cantar "La dansa del vestit" (la meva cançó preferida) ens vam mirar i el vaig somriure. Després quan vaig marxar el vaig intentar buscar per les xarxes socials amb el seu cognom que m'enrecordava de quan el vaig sentir, Campmajó, però no el vaig trobar en lloc. La questió és que avui me l'he tornat a trobar al dentista, i crec que ell s'enrecordava de mi, perquè se m'ha quedat mirant i m'ha somrigigut, llavors jo m'he posa't a cantar "La dansa del vestit". Després he sentit com el cridaven, ara ja sé el seu nom, i l'he trobat a instagram, no sé que fer. Potser m'he obsesionat? Què farieu en el meu cas?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/02/2016 20:09
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Carai quina bona connexió! A vegades tenim trobades amb gent desconeguda que ens fan sentir molt especials i això és el que t'ha passat!

Ara si el comences a seguir a instagram podràs anar veient els seus gustos i quines coses li agraden i així tindràs més elements per saber si t'agrada o no. Ves pas a pas i valorant en tot moment si és el tipus de persona que vols dins el teu cercle d'amistats, o no. D'acord?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: