Logotip de Adolescents.cat
Holis
Holis
Any: 1989
Comarca: Cerdanya
Data: 21/01/16 21:01
nova york
Hola! Tinc una pregunta.....
L'estiu de l'any passat (2015) vaig posar els cuernos al meu novio quan portavem 11 mesos, però esclar estava de viatge tres setmanes a Nova York ... i bé quan m'hi vaig liar em vaig sentir molt malament...
Quan vaig arribar, li vaig dir el que vaig fer. Ell em va dir puta i de tot, pero uentenia perque el que vaig fer no està be.
I cap al desembre va tallar amb mi
No he dit que ell..... be de avegades m'escridassava molt, i sempre s'enfadava amb mi per quedar amb les amigues encontes de ell i alguna vegada m'havia fer alguna caxeta . Però també quan no el contestava s'em posava borde, i alguna festa quan em veia que parlava amb alguns amics i tal s'enfadava molt però molt amb mi (em deia que tallaria amb mi) i sempre em posava les culpes de que haguessim tallat..
Bé m'agradaria saber si realment soc una "puta/zorra" i si estaria millor sense ell.
(les meves amigues em deien que no podia continuar aixi, que em controlava massa i que era millor tallar.)
Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/02/2016 17:57
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interersonal.

Doncs el que exliques és que et tractava amb poc respecte. El control és una forma de desconfiança i de no tractar-te bé.

Entenc que les teves amigues pensis que estaràs millor sense ell.

No vas cometre cap crim , potser no et senties ben cuidada amb ell?

Endavant!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: