Logotip de Adolescents.cat
Laurittaa
Laurittaa
Any: 2000
Comarca: Alt Urgell
Data: 21/01/16 20:34
Quin lio mental!
Hola, mira tinc un problema.
L'any passat va vindra un noi i des de que el vaig veure com que m'atrau molt i a dia d'avui m'estacomençant a agradaruna altre vegada. Ell te molts problemes i no parlem massa i em fa sentir gelos dels meus amics que son intims seus i no jo.
Que podria fer per parlar mes amb ell i intentar-ho una altre vegada?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/02/2016 17:55
Hola Lauritaaa!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et diria que és important que intentis estar atenta a què parlen i aixi trobaràs alguna cosa a dir. Si els teus intims són amics pots saber què li interessa i aixi també tens pistes.

Fees experimetns. Prova les idees que et vinguin.

Si ets simpàtica, estàs de bon rotllo, encara que en algun moment estiguis nerviosa, funcionarà i podras parlar amb ell.

Si a tu t'interessa, endavant!

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: