Logotip de Adolescents.cat
JohnFrey
JohnFrey
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 21/01/16 17:06
Enamorat d'un noi.
Hola! Fa poc em vaig enamorar d'un noi (soc gay obertament) el que passa es que jo sempre he pensat que era un noi bastant heterosexual i que mai li podria arribar a agradar pero fa poc que ,ell, també sent una cosa molt forta cap a mi. Estic molt content,evidentment, perque el meu amor es correspost pero ara que els dos ens hem ''confessat'' no se que fer. Ell no te gaire experiencia en els temes del amor (crec que només ha estat amb una noia i no va durar gens) i ,potser es una mica precipitat, pero se que es l'amor de la meva vida. I el que vull saber jo es que haig de fer perque fa un temps que les coses estan bastant parades després d'haver-ho dit tot. Tampoc hi ha hagut contacte físic ni res simplement seguim com si fossim amics i tampoc se el que vol ell exactament (si tenir una relació...). Que faig?
Moltes gràcies per contestar adolescents.cat!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/02/2016 17:30
Hola JohnFrey!
Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

En aquesta situació podem veure natural que s'hagin parat una mica les coses. Heu fet el pas d'expressar els vostres sentiments. Això és positiu!! Però es clar aquest pas ha d'avançar. Et suggereixo que parlis amb ell.

Demana-li de quedar i escolteu el que esereu de l'altre i el que us preocupa o us fa por. Si coneixeu com se sent l'altre per dins. Accepteu que l'altre pot estar preocupat o sentir por per avançar. A partir d'aquí serà més fàcil que trobeu maneres de solucionar-ho.

És una conversa important a tenir.

Una abraçada

Eli
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: