Logotip de Adolescents.cat
jomateix
jomateix
Any: 2000
Comarca: Osona
Data: 20/01/16 22:19
carnaval
Hola, s'acosta carnaval i no tinc colla amb qui anar.

Quan vaig tornara de vacances de Nadal, tots els meus amic i companys ja tenien colla per anar a carnaval. Jo li vaig demenar a un meu amic si podia anar amb ells, que són amb els que hi tinc més amistat, ell em va dir que els hi conslotaria i la resposta ha set negativa (soposo que els hi va dir). També tindria l'opció d'enxufar-me a alguna altra colla, però, apart de que ja tenen les disfresses comprodades, no aniré amb altres colles perquè no em cauen prou bé com per passar-m'ho be amb ells. Total, que em moro de ganes d'anar a carnaval però no tinc ningú amb qui anar-hi. Jo vull anar-hi amb aquesta collla al qual hi tinc més amistat però m'han dit que no.

Que faig? Continu insistin amb ells (no em vull fer el pesat) i espero que em diguin que si tot i que ho veig molt difícil?


Moltes gràcies!

InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 11:20
Hola jomateix!

Esperem que haguéssis pogut resoldre el tema i disfrutar del carnaval!

Per una altra vegada, demanar estar bé, insistir et pot fer posar més impacient! Atura el fet d'insistir i pass a l'acció amb un altr pla! Encara que vagis amb disfressa diferent pensa que el més important és anar i disfrutar del carnaval!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: