Logotip de Adolescents.cat
...
...
Any: 2001
Comarca: Berguedà
Data: 20/01/16 19:22
VAIG DEIXAR EL MEU NÒVIO PERQUÈ NO L'ESTIMAVA I ARA L'ESTIMO
Necesito ajuda, fa uns dies vaig deixar al meu nòvio perquè creia que no l'estimava, però com be diuen, quan deixes enrrere el que tenies, per preguntes, acabes sabent totes les respostes que et proposaves, quan ja es massa tard. Soposo que això es el que hem va passar a mi, el vaig deixar per por de si l'estimava o no, però quan el vaig deixar o vaig s'aber, l'estimava i l'estimo molt. Continuavem parlant com abans de que t'inguessim algo, erem "amics". Però un dia va arribar tot, va arribar el moment que no podia faltar, hem van arribar rumors de que s'havia liat amb una altre, li vaic demanar i mo va acceptar, hem va caure el món a sobre. Vaic intentar deixar-lo de parlar per oblidar-lo però no va funcionar, res funcionava per oblidar-lo. Ara tornem a tindre "algo" però no ser que fer, tinc por, tinc por de que l'altre nena es posi pel mitg. Estic molt confusa
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 10:42
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs entenc qeu tinguis por! Són les conseqüències de la decisió que vas prendre de deixar-lo. Decidir és de valents i és important fer-ho! Però , és clar, correm el risc de que no sorti bé i hagim d'afrontar les conseqüències!

Potser creus que et vas equivocar, però no és aixi! Vas fer el pas epr poder resoldre els teus dubtes! Sí, gairebé el perds, però la por només t'ha de servir per aprendre a cuidar la relació i valorar-la.

Assumir els conseqüències ens fa grans!

Totes les relacions comencen i acaben però mentre hi siguem hem de disfrutar-la!!

Endavant!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: