Logotip de Adolescents.cat
mireiaa4
mireiaa4
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 20/01/16 18:27
Olvidar o esperar?
Hola , fa 3 mesos un nen del meu col·legi un any més gran em va obrir pel whats i vam estar parlant com 5 dies però jo no li vaig donar importancia ja que el veia com un nen més..Quan ja no m'obria no podia deixar de pensar en que volia que m'obris i seguir parlant però no em va obrir .Més tard quan ja van passar 2 mesos un altre nen m'obria cada dia i em va dr que m'estimava i jo a ell una mica també i ens vam liar i tot però jo notava encara que pensava amb l'altre persona així que li vaig dir que ho deixessim perquè apart d'ell m'agradava una altre persona . El cas és que jo nose si ell vol algu amb mi o no perquè qui em va obrir al principi va ser ell però penso que ja no vol perquè tots els seus amics sempre li estan dient que lligui amb mi perquè ami m'agrada i coses d'aquestes però ell no m'obra ni res nose si és perquè totes les meves amigues i els seus amics li diuen coses de mi i es fan pesats o perque realment no vol res amb mi o n'idea però nose que fer . Molta gent em diuen que jo l'obri però penso que si l'obro es pensara que soc una pesada..Ami m'agrada i molt i no hiha dia que no pensi amb ell i asobre cada dia m'el trobo al col·legi..Mai li he dit que m'agrada i ala cara mai parlem ja que els dos sóm iguals de tímids.Que faig? L'espero o L'olvido?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 10:51
Hola mireiaa4!


Sóc l'Eli AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs has de saber si les teves idees sobre el que pensa ell són certes o no. Per tant, abans d'oblidar o esparar li has de demanar tu, no altres eprsones si sent alguna cosa per tu o vol alguna cosa. Per tant, passa a l'acció i així sabras què has de fer: si oblidar o esperar...Però es clar si esperes, que sigui amb data límit perquè no podem passar la vida esperant a algu.

Endavant!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: