Logotip de Adolescents.cat
paula17_sg
paula17_sg
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/01/16 08:19
Vaig parlar amb un noi que no sabia que estava boig
Hola, fa un temps vaig començar a parlar amb un noi per Instagram i semblava molt bona persona i tal, fins fa poc temps no lo vaig donar el meu teléfon mobil. Vam començar a parlar per Whatssapp i ell es va a arribar a pensar que m'agradava quan ja m'agradava un altre noi i ell era conscient. Ahir estava molt trist i em va dir quee es suicidaria cosa de la qual no vaig fer cas i en un principi no va fer pero una estona mmés tard em va dir que sabia tallat el llavi amb un cúter per mi i jo no el vaig creure, al instant vaig rebre un video d'ell tallantse el llavi amb un cúter. Quan vaig veure que sel va tallar em vaig quedar atónita.
lo que ja he fet ha sigut bloquejar-lo al instagram i al whattsapp i també he borrat el video.
Ara actualment tinc por de q sigui capaç de ferse més mal o inclus suicidarse ja que aixó del suicidi no el vaig creure igual que lo del llavi i lo del llavi era real.
que tinc que fer per olvidar aixó?

Gràcies :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 11:01
Hola paula17_sg!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interperosnal.

Doncs entenc que t'hagi sobtat aquesta situació i espantat!

Si tu vas deixar les coses clares, vas actuar correctament! Ell ja sabia que t'agradava algu altre! A més, independentment de si t'agrada un altre o no, tu tens el dret a que no t'agradés!!! Tots tenim el dret d'escullir!

Has actuat bé i marcar distancia real i virtual com ahs fet t'ajudarà a passar pàgina! Un temps i la distancia posarà les coses a lloc!

Una abraçada

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: