Logotip de Adolescents.cat
happyflowerssdelmón
happyflowerssdelmón
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 19/01/16 16:56
CANÇONS ENGANXADES
Hola, primer de tot gràcies per contestar-me.
M'agradaria que m'aconsellessiu sobre un tema; sempre estic cantant una cançó. No es que canti super bé, però es que només que senti un fragment d'una canço s'em queda enganxada tot el dia! Fins al punt deestar fent un exament, menjant o conversant que al cap només tinc aquella cançó!
Llavors el meu dubte és, que puc fer per que s'em desanganxin les cançons?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/02/2016 10:12
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs em sap greu dir-te que el nostre cervell és així de curiós! Quan més intentem no pensar en alguna cosa, més fàcilment apareix. Coneixes aquell experiment que diu: "no pensis en un elefant rosa" ?

Agafa-t'ho com un joc: avui és el dia de la cançó "x" i quan aparegui no intentis apartar-la del teu cap. Canta-la i deixa que soni tota, llavors podràs reemprendre el que estaves fent ;)

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: