Logotip de Adolescents.cat
annie
annie
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 19/01/16 12:00
CARTA- Res és comparable a tu
M’he n’he donat compte que el millors moments de la vida són aquells que són efímers, aquells que gaudeixes i vius amb gran intensitat i quan te’n adones ja se t’han escapat de les mans i potser mai més tornaran.
L’amor pot arribar a ser efímer, el trobes però de sobte se’n va, el veus marxar, el vols agafar, però ja no està al teu abast. Això és el que em va passar amb tu, en aquell moment potser no n’era prou conscient del que m’estava passant, ho ignorava, però finalment me’n vaig adonar que m’havia enamorat de tu. Mai m’havia passat abans, mirar a una persona als ulls i que em transmetés tant, sentir aquell benestar, aquella complicitat, aquell sentiment de sentir-me viva, més viva que mai.
Però vam ser uns covards, per no saber-nos expressar el que sentíem l’un per l’altre, per no lluitar. Ara et recordo i intento fer-ho sense fer-me mal, però m’és impossible. Intento oblidar-te, però encara m’és més impossible. I sento dins meu una impotència gegant que em devora. I quan em recupero de les meves ferides, quan em sento una mica millor, quan intento passar pàgina, aixecar el cap ben alt i fer vida nova, intento conèixer algú. Algú genial, algú que em fa somriure, que m’anima, algú que realment no em mereix per que dóna més que el que jo dono i m’estima més del que jo faig. I és veritat, que un no té poder de decidir de qui s’enamora. Vols que aquesta persona t’arribi a agradar igual o més, però compares i les comparacions són odioses. El vull mirar amb la mateixa passió que et mirava a tu, el vull veure i sentir aquelles coses a la panxa, però no puc, perquè encara t’estimo. Per què veig que res es comparable a tu.
Diuen que un clau en treu un altre, però no sempre és tant senzill. No sé si algun dia et tornaré a veure, potser si o potser no. No se si em saludaràs i almenys em regalaràs un dels teus bonics somriures o potser passaràs de llarg com si entre tu i jo mai hagués passat res. No sé si algun dia et deixaré d’estimar. El que si sé es que no me n’arrepenteixo d’haver compartit moments amb tu, moments efímers que mai oblidaré.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/02/2016 09:59
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per aquesta carta tan sincera i tan bonica. La publiquem perquè altres adolescents també la puguin llegir ;)

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: