Logotip de Adolescents.cat
Hola adolescents
Hola adolescents
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 19/01/16 10:13
No se com arreglar-ho
Hola sóc una noia de 12 anys i necessito ajuda urgentment. A mi m'agradava un noi, que era el meu millor amic, i sempre parlavem en persona i per el whatsapp. Llavors un día em va demanar sortir, i jo vaig dir que sí encantada. Quan estavem sortint ja no em parlava, i no s'havia perquè, llavors la cuestió es que jo l'estimo, i ja no se si ell m'estima. Siusplau, ajudeu-me!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/02/2016 09:57
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Ostres! Nosaltres no podem saber què li ha passat a la teva parella. Si sents que ja no és igual que abans, que ha canviat la manera de relacionar-se amb tu, l'hi hauràs de preguntar. Sabem que és un tema delicat i que pot fer certa por conèixer la resposta, però.... tu decideixes si vols viure amb aquesta incertesa i aquests dubtes o prefereixes saber què li ha passat i així poder decidir què feu amb la relació...

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: