Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 1998
Comarca: Osona
Data: 18/01/16 16:31
Què faig?
Hola, gràcies pel servei :)

Sóc noia i m'agrada un noi. Som amics des de fa temps i mai hauria pensat que m'agradaria però... es així. El cas és que a ell li agrada una altra, i aquesta altra s'ha liat amb un noi. Ell està bastant trist i tal, però li segueix agradant. Jo no sé què fer, les amigues em diuen que congeniem bé i que ho tinc fàcil. Jo no ho veig així...
Fa uns dies vaig saber que a ell no li faria res tenir algo amb mi però que li agradava l'altra noia.
Em sentiria molt incòmode dient-li el que sento, però no em vull quedar amb el dubte. M'espero un temps?, Reacciono ja?...Què faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/02/2016 12:52
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

El nostre dubte està en si tu vols estar amb una persona que encara li agrada una altra noia? Estaries còmode així? Et sentiries a gust?
És natural que tinguis ganes de declarar-te i de tenir una història amb ell, però has de pensar quin és el preu. De moment ell ja t'ha dit que encara pensa en aquesta noia, llavors... tu vols això?

Una abraçada
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: