Logotip de Adolescents.cat
ANA
ANA
Any: 1997
Comarca: Anoia
Data: 17/01/16 20:23
Sóc rara?
Hola!

Acabo de complir 18 anys i no estic gens còmoda amb mi mateixa. Ja fa un any i mig que la meva vida va canviar completament: jo estava amb un noi al que volia molt, però sentia que no encaixàvem, que no ens enteníem així que vaig decidir tallar amb ell per que no estava a gust (va ser una de les decisions més dures que he pres a la meva vida), després d'això, em vaig anar a fer batxillerat ah un altre institut, al principi tot GENIAL però després em vaig adonar que no és or tot el que llueix i també em vaig començar a sentir desplaçada i fins i tot vaig deixar els estudis. Ara estic fent un cicle formatiu, i em passa exactament el mateix, no sento que la gent em vulgui com amiga, jo em considero una persona amable que estic per al que necessitin. això no vol dir que estigui sola a l'hora del pati, a clase etc. Però moltes vegades sento com si ningú em veiés ( el noi que m'agrada tampoc, crec que en tot el curs ens hem dit 20 frases com a molt i sempre de coses de clases mai res personal), que això és un altre problema, SOC INCAPAÇ DE MIRAR-LI ALS ULLS i no se que fer per fer-me la seva amiga o que em vagi d'una altre manera que no sigui con la empollona de la clase.

Jo abans de deixar-ho amb el meu Ex xicot estava envoltada d'amics, gent que em donava afecte i sentia que estava com en família, però des de que ho ho vaig deixar amb ell, em sento sola, sento que ja ningú m'estimarà com el o que no tendre tants amics com els que tenia abans. Se que he de deixar de pensar en el passat i centrar-me en el present, però sóc incapaç, necessito tornar a enamorar-me i ser corresposta, però alhora m'aterreix moltíssim, igual que conèixer a gent nova i mostrar com sóc, abans era molt més riallera, atrevida, una persona que es guiava pel que li deien els budells (o sigui que cap el primer que em passava pel cap) i ara sóc timida i no sóc capaç de fer el que de veritat vull fer i ara em sento trista tot el temps, sola, sento que estic morta en vida ...
Algun consell per a tot el lio que tinc al cap?
Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/02/2016 18:13
Hola Ana!
Doncs per tornar-te a enamorar primer has d'estar bé tu mateixa i no al revés. Si no creus en tu mateixa, si no et valores i t'estimes... no construiràs una bona relació de parella.

Per tant: comença a mirar als ulls a la gent, i al noi que t'agrada. Busca com voldries ser i comença a fer coses per assemblar-te a aquesta Ana que sí que t'agrada... has de començar a construir-te!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: