Logotip de Adolescents.cat
Mangolassi
Mangolassi
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/16 18:47
L'estimo pero no se que pensa de mi
Hola, doncs us explico...
Fa com 2 mesos o així vaig coneixe un noi increïble i doncs parlavem moltissim pel whatsapp. Al final m'hi vaig acabar enamorant... Però fa un parell de setmanes que ja no m'hi parla tant.. La cosa es que ens tiravem moltissimes indirectes l'un a l'altre i jo penssava que li molava però ja no se que pensar... Que hi puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/02/2016 12:23
Hola!



Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!



A vegades les converses per whatsapp perden intensitat si no apareixen nous estímuls, és a dir, si no heu quedat, si no heu trobat altes temes de conversa (no només indirectes).... la conversa pot acabar sent monòtona. Si a tu t'agrada, intenta conèixer més coses d'ell, i així podràs veure si ell segueix interessat en tu o no...



Una abraçada

Laia Sala

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: