Logotip de Adolescents.cat
laiia1661
laiia1661
Any: 1999
Comarca: Segrià
Data: 17/01/16 16:56
No se que fer, tinc por
No hem ser expressar gaire bé però ho intentaré, bé un amic que es com el meu germà gran portem uns dies que tontejem molt i així, i crec que començo a sentir algo més.. A l'estiu casi ens liem, i fa uns dies ens va anar d'un pél de liarnos.. La mateixa nit vam estar parlant que passaria si estiguessim junts, i ell va dir que no tallarie i així (perque ho he passat bastant malament en l'amor), en fi, la conversa va quedar molt al aire, i no ho hem tornat a parlar més ja que jo li vaig dir que era com un germà per mi i que no m'agradaria perdre'l per res del món, i ell hem va dir que també hem preferia mil vegades com germana que perdrem per estar de relació.
Ho he parlat amb una amiga i m'ha dit que hauriem de estar junts, que som molt monos i tal, però esque jo no sé si dir-li el que sento perque no se si sent el mateix.. si li digues m'arriscaria a que s'allunyés de mi.
Ajuda si us plau! Estic feta un embolic, pf. Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 10/02/2016 09:35
Hola Laiia1661!
Doncs primer de tot has de tenir molt clar què sents perquè si tu realment el vols com algo més que un amic o el vols com un germà. I si creus que realment vols quelcom més amb ell has de plantejar si és més gran el risc de perdre'l o quedar-te amb les ganes de saber què hagués passat si t'hi haguessis acostat...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: