Logotip de Adolescents.cat
directioner_nialler
directioner_nialler
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/16 16:55
Bàsquet
La veritat és que la meva consulta no encaixa gaire amb cap de les categories així que m'he decantat cap a aquella que he trobat que s'apropava una miqueta més al tema que jo busco.
A casa meva sempre hi ha hagut molt moviment, a tots ens agrada l'esport i tant mon germà com jo som molt actius.
Ell fa bàsquet des de fa 15 anys y jo només en porto 5 i la veritat (i això mai li ho admetré ) és que només vaig començar a practicar-ho perqué volia tenir coses en comú amb ell i poder passar més estona junts.
Sempre ens ha anat bé, a ell en el seu equip i a mi en el meu fins a aquesta temporada que ha tingut molt mala sort amb el seu entrenador i gairabé no juga mai. Em fa molt mal veure com una de les persones que més estimo del món ho passa malament sense tenir cap mena de culpa, tot i que ell intenti treure-li ferro al tema perqué no em senti tant malament ni jo ni els meus pares. No vol parlar amb l'entrenador, diu que ell ja sabrà les decisions que pren però jo crec que les coses s'han de solucionar parlant. Estic molt segura que no ho farà i jo no sé que fer perquè la situació canviï, algun consell des de la redacció?
Moltíssimes gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 10/02/2016 09:09
Hola!
Doncs estàs fent quelcom molt bonic, preocupar-te pel teu germà.

Però cadascú té el seu estil d'afrontament i si ell no vol parlar-ne sovint doncs no el forcis. Però potser seria molt bonic i el teu germà se sentiria recolzat per tu si li dius que estàs preocupada per ell i que estàs al seu costat per si necessita alguna cosa.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: