Logotip de Adolescents.cat
Kony
Kony
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/16 16:48
No em trobo
Siempre he cregut que soc massa jove per trobar-me, que arribara el moment, però mai arriba. I es que per mes que ho intento, no em trobo.
He estat amb nois. Dos només. La primera relació va durar un any i l'altre dos i mitg. No m'aporten res. Ni ells em van aportar, ni ninguna persona. M'he tancat en mi. Visc agobiada. Trista. Em sento sola, però, soc conscient de que no ho estic. No confio en cap home. El meu pare, l'home que mai va deure fallar, em va fallar.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 10/02/2016 09:06
Hola guapa! doncs em sap molt de greu que el teu pare et fallés. No sé què va passar però segurament no ho va fer expressament.
I per trobar-te, primer has de tenir ganes de fer-ho i després has d'anar trobant aquelles petites coses que et fan sentir bé i que t'agraden. Durant l'adolescència és normal anar una mica perduda però mica en mica aniràs trobant aquelles petites coses que et van configurant com a persona.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: