Logotip de Adolescents.cat
Aventurera!
Aventurera!
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 17/01/16 11:21
JO SE EL QUE VULL, PERÒ ELL QUE VOL?
Holaa!
No se si me posat en el lloc adequat... pero vull fer una consulta per si em podeu ajudar.

Fa dos mesos, mes o menys, un nen i jo vam començar a coquetejar per whatsapp, ens coneixiem de feia un any aproximadament pero mai haviam parlat ni res. La cosa va començar a anar a més, el primer dia que vam quedar tot va ser molt incòmode perque soposo que els dos teniem vergonya però la segona vegada, la tercera, etc... els dos estavem super be i diguèssim que erem molt carinyossos i fins i tot semblavem parella... pero l'ho extrany esque durant aquets dos mesos, ni ens hem liat i ni tan sols un petó. Però els dos ens agradem mutuament perquè ens ho vam dir pero no ho se... no li donem importancia soposo. Jo vull algo seriós amb ell, pero jo no se que es el que ell vol, els seus amics em diuen que no vol novia però que si fos per mi canviaria de opinió i... nose. Crec que el próxim dia que quedem li preguntaré, què que es el que vol però no se com. El problema es que em moro de ganes de estar amb ell i crec que ell tambe però cap dels dos fem el pas... Que puc fer? Com li dic que jo vull algo seriós amb ell? I si no reacciona com jo vull? Estic indecisa.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/02/2016 11:56
Hola Julia!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Tu tens molt clar el que vols amb ell i això és fantàstic!! La seva reacció no la pots endevinar i si quan li dius no reacciona com t'agradaria, ho hauràs d'acceptar. Pel que expliques sembla que tots dos teniu ganes d'estar junts, però si no voleu el mateix futur, és important que ho poseu sobre la taula com més aviat millor i així eviteu fer-vos un mal innecessari, encara que et faci por la seva reacció.

Molts ànims!

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: