Logotip de Adolescents.cat
Melody👯
Melody👯
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 16/01/16 20:49
Necessito ajuda URGENT!
Hola! Sóc una adolescent de 12 anys (1r ESO). Necessito ajuda siusplau! A veure, m agrada moolt un nen que el coneixo desde que va començar el curs pero ell no va al meu insti pero el coneixo de les katecolonies. Parlem cada nit per el wattsup, i sempre em diu bona nit guapa, com estas?, m'alegro moolt per tu i aixo. Fa poc li vaig dir que m agradava molt i ell em va dir que no li agradava pero k era guapa. Jo li he anat insistint pero diu que no li agrado. Fa uns dies que sempre em parla, em posa cors i emoticonos d'aquells amb cares de petó. Què he de fer? Creieu que ell va x mi? Siusplau respuneu-me aviat.
Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 16:51
Hola Melody!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Home, doncs el llenguatge clar és la manera més directe de dir el que sent. El que passa que si dius que després et demostra una altra cosa amb els missatges, li pots dir que no entens el que li passa.

Diga-li que et confón i explica-li el que sents tu. Si no sentiu el mateix li hauràs de dir que et respecti i et deixi de parlar així , perquè sinó serà injust per tu. Si ets amiga que et tracti com una amiga.

Endavant

ELi AUlet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: