Logotip de Adolescents.cat
Agustina
Agustina
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 16/01/16 15:27
Trobo a faltar al meu ex
Hola necesito ajuda. Fa uns dies el meu novio em va deixar perque diu que ja no era el mateix i blabla... Enfi, que desde que ho vam deixar no hem parlat més i se m'està fen molt difícil no veure un 'bonanit' seu i aixo... Vam començar fa molt de temps siguen amics, ens ho explicavem practicament tot, quan m'agradava un noi li deia i em donava consells, però cada dia veia que el que realment m'agradava era ell i vaig deixar de parlar amb el que m'agradava per ell. Vam quedar un dia i sense haver-ho planejat ni res ens vam liar. Vam estar 15 dies de lio i despres em va demanar per sortir, li vaig dir que si pero amb una condició, que si tallem algun dia m'agradaria ser la seva amiga com avans i em va prometre que si, que ell faria tot el que pogués per acabar bé. Enfi, al que vaig, que quan ho vam deixar em va dir això, que no volia portarse malament amb mi, i li vaig dir que jo tampoc. Però no hem parlat desde aquell dia, nose que fer perquè el trobo molt a faltar...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 16:44
Hola Agustina,

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Entenc com estàs. És natural que aquests dies estiguis tocadilla. Les ruptures són difícils. Són un procés on hem d'anar acceptant el que ha passat i és natural està trist i trobar a faltar a l'altre.

Deixa passar uns dies a més , la distancia és necessària ara per tal de que cureu una mica la ferida i deixeu oxígen entre vosaltres. D'aquesta maner esteu cuidant la vostra relació, ja que ara estas dolguda i ell també ho està paint i parlar-vos només portaria problemes.

Cuida't!

Eli AUlet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: