Logotip de Adolescents.cat
asdf97
asdf97
Any: 1997
Comarca: Bages
Data: 16/01/16 14:04
No perdre la meva millor amiga o arruïnar-li la vida
Ho estic passant molt malament, perquè la meva millor amiga, a la que aprecio més que ningú, s'ha enfadat molt amb mi per unes coses que vaig dir i m'ha acabat dient que ja no confia en mi i que no podem continuar sent amics.

Crec que a ella, més que el que vaig dir, li molesta també i molt, el per què ho vaig dir. Es creu que ho vaig fer per "sabotejar" la relació amb el seu nòvio, que també és, o era, amic meu, tot i que aquest no va ser el motiu. Vam quedar per parlar-ho en persona i li vaig explicar, però no va servir de res, no em va creure i continua pensant que el motiu va ser voler fer que tallés amb el seu nòvio.

El seu nòvio, durant aquests dies, s'ha dedicat a "ficar merda" en l'assumpte en contra meu, ja que no és cap secret que em té "enveja" per lo bé que em porto amb ella. He intentat parlar amb ell, perquè sap que el motiu no és el que ella es pensa i deixi de ficar merda, però s'ha negat rotundament a fer-ho.

Tinc diverses transcripcions de conversacions de WhatsApp amb el seu nòvio, on aquest, "posa a parir" moltíssim a la meva amiga (la seva nòvia), es veu com jo la defenso, li dic que no sigui així amb ella i que lluiti per la relació.

Per una banda, estic desesperat perquè no la vull perdre i la meva amiga és una persona amb les idees molt clares que quan diu alguna cosa, ho compleix, però per altra, crec que si li ensenyo aquestes transcripcions, serà dur per ella i no se que fer.



Moltes gràcies i si us plau, no ho publiqueu a la pàgina principal ja que és lectora d'Adolescents.cat
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 16:42
Hola asdf97!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et suggereixo que deixis tu aquesta lluita. La guerra està massa oberta ara i cal que algu hi deixi de posar llenya. Ara la teva solució és intentar suavitar les coses parlant, però ara potser ells dos encara estan massa enfadats per escoltar-te. Retira't ,deixa passar uns dies i llavors ja veuràs com apropar-te.

És complicat posar-se al mig d'una relació! Això segur que ho has après.

Endavant

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: