Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 16/01/16 11:59
NOIS (123)
Hola!

El fet és que tinc 15 anys i encara no m'he liat mai amb ningú ni he sortit amb ningú. Oportunitats de sortir amb algú he tingut pero no m'ha cridat l'atenció mai.
M'agradaria conèixer nois per el fet és, com? Vaig del institut a casa i de casa a l'institut.
A l'institut no em crida l'atenció ningú i ademés seria el centre d'atenció (causa polèmica que algú sorti amb algú i s'entera tot el instiut).
Com podria conèixer gent?
Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 11:57
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Primer de tot, no tinguis pressa. Per conèixer gent, pots relacionar-te amb gent de l'institut o apuntar-te a activitats extraescolars (algun esport que t'agradi, plàstica, música....) o bé quedar amb amics dels teus amics. La qüestió és començar a fer coses que no fas normalment. Al principi potser et sentiràs estranya, però mica en mica, ja et sortirà de forma més natural.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: