Logotip de Adolescents.cat
MerlíPV
MerlíPV
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 16/01/16 11:28
Somni o malson?
Hola! Sóc una noia, tinc 15 anys i un lio molt gran! L'altre dia vaig somniar una cosa molt rara. Al meu somni li feia un petò a un noi de la meva classe. La cosa està en que no m'agrada... Però potser si i no ho sé. Ara ja no el puc mirar igual i em sembla que em comença a agradar... Què significa el somni? M'agrada?? Ajudaaaaa.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 11:53
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs els somnis no deixen de ser una manera que té el nostre cervell per descansar. El cervell utilitza imatges o pensaments que hem tingut durant el dia per construir els somnis. Per tant, és possible que somniessis amb un petó i el teu cervell posés la cara t'aquest noi perquè en algun moment del dia t'hi haguessis fixat.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: