Logotip de Adolescents.cat
Anonimaaa🐥
Anonimaaa🐥
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 16/01/16 00:40
La meva millor amiga s'esta obssesionant
Hola, jo i una amiga meva estem molt preocupades perque la la meva millor amiga esta obsessionada en mirar les calories de cada aliment, i en no parar d'anar al gimnàs cada dia 2 hores i desprès surtir a correr perquè segons ella es veu grassa. Potser son paranoies nostres pero esque una companya de classe també li va passar el mateix i va caure en l'anorèxia, tenim por de que li passi el mateix tot hi que ella digui que controla.
Ens agradaria que es poguessin dir alguna manera per fer-la reaccionar perque estem bastant preocupades, jaque una vegada vàrem anar a berenar tots i ella nomès es va menjar una quarta part del plat perque deia que ja tenia suficientes calories i que al arribar a casa per cremar-ho havia de fer 1 hora d'esport més extra, nosaltres no ens ho vam pendre enserio, pero desde fa un temps a l'hora del pati no porta esmorzar i si en porta el tira a la brossa.
nosaltres estem tota l'estona insistint a que no pot deixar de menjar i que pot acabar com una companya que ara esta ingressada, pero ella respon que controla i que es prou responsable perque no li passi. Potser si quees veritat de que controla pero nosaltres ens agradaria que esn ajudessiu per fer-la reaccionar.

Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 11:36
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Quina sort té la vostra amiga de tenir unes amigues com vosaltres que es preocupen d'ella! Vosaltres no sou responsables d'ella, però sí que haureu de parlar amb el vostre tutor o amb els seus pares perquè puguin estar atents. Sabem que pot sonar a traïció, però realment li fareu un favor si ho notifiqueu a les persones adultes que poden fer-se càrrec de la situació.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: