Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 15/01/16 21:51
Sóc bisexual i no sé com fer-ho per liar-me una tia
Hola! Us he de dir que sóc bisexual i últimament m'encanta molt més la ment de les noies. Majoritàriament de les que conec. No m'agrada ningú especialment. Però, quan vagi a una festa (que serà d'aquí poc) o vés a saber pot ser un dia normal on vagi a fer un café, no sé com acostar-m'hi a alguna noia que m'agradi, ja que em poso molt nerviosa amb aquest tema, i no sé com saber si li agrada els nois, noies o els dos sexes... És complicat!
Què puc fer, per lligar amb alguna noia i saber bé la seva orientació sexual a festa/event/dia normal?
Es que no la vull cagar molt...
La veritat es que somio cada dia amb la noia "perfecta" de caràcter per mi i bé, el físic més completament igual, tot i que em fixo en alguna coseta, evidentment, el somriure, els ulls conjuntament amb la mirada i etc.
Petons adolescents!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 10/02/2016 08:49
Hola!
Primer de tot dir-te que si estàs nerviosa és molt normal perquè aquestes situacions impliquen nervis sí o sí. Per tant, això és normal.

Entenc que dubtis sobre com saber si una noia és lesbiana o bisexual quan t'hi acostes però tampoc saps si li interesses o no a algú quan t'hi acostes. Sempre hi ha risc.

Potser el primer pas és acostar-t'hi de manera simpàtica, mostrant l'interès de manera subtil... i mica en mica veure si et dóna resposta positiva...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: