Logotip de Adolescents.cat
Chispas001
Chispas001
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 15/01/16 19:11
IMPORTAAAAANT%%%%%%
Hola! Tinc 15 anys i pits petits. El cas es que hem fan bastant mal , suposo que és la regla, però tot hi així hem molesta des de fa mesos. Volíem anar amb les amigues a jugar a padel, però he sentit que hi ha un impacte molt gran en els pits i que pot ser dolent. Si hem fiqués uns sostèns tipo els de Benefit sense costures, el pit no hem faría mal i hem subjectaria bé el bust?
Aquest és el sostèn exacte del qual et perlo: http://www.intimeshop.com/es/sin-relleno-sin-aros/1544-sujetador-sin-costuras-marie-claire-benefit-53203.html
Siusplau és molt important per mi saber-ho!
Adéu! ;)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 11:16
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Nosaltres no som expertes en el desenvolupament dels pits, així que si et fa mal i tens dubtes, és millor que ho consultis amb un especialista, com el metge. De totes maneres, en els esports d'impacte sí que es recomana utilitzar algun tipus de subjecció més forta pels pits, tipus esportiu.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: