Logotip de Adolescents.cat
Utena Tenjou
Utena Tenjou
Any: 1999
Comarca: Segrià
Data: 15/01/16 14:07
Amor a primera vista?
Bon dia, soc una noia i tinc 17 anys, degut a la meva anterior relació de 8 mesos amb un noi (19 anys) vaig perdre tots els amics, ja que preferia anar amb el meu nòvio en comptes d'anar amb els amics. Total, que un cop vam tallar per qué m'en vaig donar compte de que eram massa incompatibles (al llarg dels mesos vam tindre altibaixos), la qüestió es que com que em trobava sola, em vaig ficar en webs de contactes, i per una en concret, vaig conèixer un noi d'un poble a 30 minuts del meu, i vaig voler quedar amb ell, però només per amistat.
Quan va arribar (té 19 anys) vam estar parlant i jugant a la consola, i tot d'una, al final d'una partida, em va besar. Em va agafar per sorpresa, i més quan ja li havia dit que ho havia deixat feia 1 mes i pico amb el meu ex.
Vam tornar a quedar l'un demà, i allà al bar, mentres jugàvem al billard, em vaig començar a enamorar d'ell. El noi tota l'estona m'abraçava, em feia caricies (a la galta!!!) i em deia: -"M'agrades". Sempre que la situació ho disponia.
Total, l'un demà vam parlar del que havia passat aquests dos dies, i vam decidir començar una relació. Ell em va dir que es va enamorar de mi el primer dia que vam quedar i que vam estar jugant a la consola, i aquí es quan ve la meva pregunta. És possible enamorar-se d'algú a la poca estona de parlar-hi en persona? (no era la primera vegada que parlàvem, ja vam parlar una mica per la web de contactes).

Moltes grácies (:
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 10:56
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Pel que expliques, sembla que tots dos us agradeu i això és fantàstic! Enamorar-se implica conèixer la persona, voler saber més d'ella i estar al seu costat per aprendre i compartir moments. Hi ha persones que creuen en l'amor a primera vista i d'altres que parlen d'"atracció a primera vista", entenent que hi ha persones amb qui sents un feeling o una connexió molt ràpida.

Si tu estàs còmode i et sents bé amb ell, endavant! Però recorda no descuidar els teus amics ;)

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: