Logotip de Adolescents.cat
PHarry8
PHarry8
Any: 1998
Comarca: Garrotxa
Data: 15/01/16 11:13
Què faig si em mola la millor amiga de ma germana?
Sóc un noi de 17 anys que té una germana més petita, de 15. El cas és que una de les seves millors amigues és guapíssima i, des de principi d'estiu, parlem pel whatsapp sense que ningú ho sàpiga. També ens hem vist alguna vegada i la confiança que tenim és brutal, però no sé què he de fer.

Si a mi em diguessin que el meu milllor amic parla i tonteja amb la meva germana.. Jo ho trobaria extrany. Què puc fer? Com creieu que s'ho prendria ma germana?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 10:53
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que tinguis aquests dubtes, però no esteu fent mal a ningú. Si tots dos us agradeu i us teniu confiança, endavant! Si et sents incòmode per la teva germana, o no vols que s'ho agafi malament, parla amb ella i explica-li. Potser li xocarà al principi, però si veu que tots dos esteu bé l'un amb l'altre, segur que ho entendrà.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: