Logotip de Adolescents.cat
abh
abh
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 14/01/16 20:46
"gelosa"
estic sortint amb un noi, lo que passa q es el tipic "tira cañaes" profesional, ja ens vem enfadar per alguna cosa d'aquestes pero no canvia mai, sempre diu que soc una gelosa per si em dona motius normal que ho sigui, estic super agobiada amb aquest tema
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/02/2016 09:25
Hola!
Doncs potser el que t'hauries de plantejar és si vols tenir una relaicó de parella amb un "tira cañes" profesional. Nosaltres no t'ho recomanem perquè llavors no podràs tenir un dels ingredients bàsics de l'amor de veritat. L'amor de veritat implica que hi hagi respecte, confiança, compicitat, compenetració. I la gelosia no entra dins de l'amor autèntic.
Per tant, tu decideixes si prefereixes construir una relació així o intentes fer alguna cosa (i la teva parella també) per canviar-la.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: