Logotip de Adolescents.cat
Adolescents.cat els millors//*//
Adolescents.cat els millors//*//
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 14/01/16 20:02
es urgent!
Bones! Sóc una noia de 16 anys la qual porto 1 any i mig casi amb el meu xicot. El problema és que ell és molt gelós.
Fa un parell de dies que un dels meus millors amics, que fa dos anys que ens coneixem, se'm va declarar. El meu nóvio i aquest nen és coneixen i ara estic molt nerviosa per què no puc explicar-li al meu xicot ja que s'enfadaria amb el meu amic però tampoc vull estar patint així, que faig? Necessito ajuda urgent per què jo no vull que això afecti a la relació d'amistat i/o d'amor.
Moltes gràcies i espero que m'ajudeu! Sou molt grans.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/02/2016 09:13
Hola guapa!

Doncs, en principi no hauries de patir per com reacciona el teu nòvio. AIxò em fa pensar que t'hauries de plantejar si realment et val la pena estar amb algú gelós. L'amor de veritat implica confinaça i que no hi hagi gelosia. Per tant, crec que seria important que puguis parlar amb la teva parella sobre la seva gelosia.

Quan en una relaicó de parella hi ha gelos, és important no normalitzar-ho sinó que hauríeu de treballar per canviar aquesta situació.

Recorda: si t'estima, confiarà en tu i podreu parlar de tot.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: