Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 13/01/16 18:46
m'agrada o no m'agrada?
Necesito ajuda... Hi ha un noi a la meva clase que el coneixo desde lany passat però fins aquest any no ens hem parlat. Ens vam fer molt amics i abans dels nadals vaig anar a casa seva a soles però no va passar res, només vam estar abraçats una estona. Em vaig sentir molt bé i molt a gust. Ens hem agafat de la mà alguns cops. Bé, ara ve. Aquests nadals jo vaig marxar fora de vacances i seguiem parlant, ell em deia que tenia moltes ganas de veure'm, que em volia fer un chupeton pero no va poder perque no vam estar a soles, que jo era la que més estimava... El que mhe trobat al arribar ha sigut que ha agafat una gran relacio amb la meva millor amiga, ella li ha fet un chupeton i ara suda de mi i ell no em diu res. Sento rabia perque jo no mhe he liat i no he quedat amb altres nois per ell perque segons ell "jo era seva i ell era meu". El problema es que no sé si magrada perquè quan ets sents aixi vol dir que tagrada però em poso a pensar i el que m'agrada dell es la manera amb que em tractava abans de marxar als nadals i, això se que està una mica malament i que tindria que mirar l'interior, però no m'agrada molt la seva forma de vestir (de l1 al 10 té un 5-6), no es un noi molt guapo que digue'm i es més baix que jo llavors em fa cosa que la gent em critiqui (si tinc alguna relació amb ell o algo) per la seva aparencia.

M'agrada o no m'agrada? Li dic tot el que sento? Ajudaaaa que faig?!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/01/2016 19:37
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Pel que expliques sembla que aquest noi no ha sigut honest amb tu i t'ha fet creure que teníeu una relació especial. És natural que estiguis enfadada i que et faci ràbia com s'ha comportat. Això no vol dir que encara t'agradi, sinó que t'ha fet mal perquè t'ha enganyat. Segurament tens raó quan dius que t'agradava la manera com et tractava, però ara ja no et tracta així, per tant, potser hauràs de començar a passar a pàgina....

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: