Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 13/01/16 18:03
M'agrada o és la meva imaginació? AJUDA URGENTMENT S. O. S.
Os explico la meva història. Un noi de la meva classe em va començar a molar molt, molt però fins a tal punt que m'entrava un mal de panxa quan el veia... Total que al final ell va notar que m'agradava, ja que li reia totes les tonteries, i m'intentava fer-me la interessant (encara que no em sortia molt be...). Llavors em va obrir per whatsapp i em va preguntar si li agradava. Llavors jo vaig utilitzar la psicología inversa, i li vaig preguntar si li agradava. Total que em va dir que si i que si volia sortir amb ell. Jo estava super nerviosa (mai eh sortit amb un noi, ni me liat amb ningú) i em van començar a entrar els primers dubtes. Cada dia de la setmana venia a l'hora del pati a parlar amb mi, i estava super atent amb mi. Quan vaig estar decidida a dir-li per fi el SI, em vaig entarar que li havia demanat a dues companyes de la classe abans que a mi. Les meves amigues ni jo ens podíem creure el que estava passant. Va ser molt dolorós veure a cada dia que passava a la persona que t'havia arribat a enamorar pensant que solament eres la tercera opció. El vaig bloquejar per whatsapp i tot. Quan vam arribar al insti, no em vam parlar més del tema, sinó en el whatsapp. Es va disculpar, però jo en aquell moment estava molt trista i enfadada alhora. Llavors li vaig dir que no volia sortir amb ell i punt. Fa 2 mesos m'ho va tornar a preguntar si m'agradava. Com podia tenir aquell morro. Li vaig contestar que NO.
Ara el problema es que crec que m'està començant a agradar. Les meves amigues em diuen que no em mereix, però jo no ho sé el que vol el meu cor. Ja em vaig deixar portar pel cap, ara també ho haig de fer, o aquest cop pel cor?
Necessito ajuda urgentment.
Moltes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/01/2016 19:30
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

A vegades ens costa una mica distingir els nostres sentiments. Et vas sentir enganyada per ell i segurament aquest dolor va fer que prenguéssis distància. Si realment t'agrada o creus que et pot agradar, hauràs de reduir el teu orgull i fer-li saber de nou el teu interès, a veure com reacciona ell....

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: