Logotip de Adolescents.cat
GabrielMV
GabrielMV
Any: 1999
Comarca: Baix Camp
Data: 12/01/16 00:40
Que faig?
Hola, bona tarda.
El meu problema es que vaig estar amb una relació (noia 1) pero ho vam deixar perque una exnovia (noia 2) em va obrir y volia tornar pero no sabia que fer y vaig tallar amb la noia 1 perque m'estava "rallant" a mi mateix amb tot y vaig decidir finalment dir adéu a les dos. Pero abans de tallar vaig, si es pot considerar, tontejar amb la noia 2 una mica. Pero quan a la noia 2 li vaig dir que no volia res, al final va agafar i va trucar a la noia 1 i li va explicar tot lo que li havia dit a ella. Finalment tot ha acabat malament perque ella va trucar a la noia 1. Perque tot ja havia quedar be. Llavors ara estan les dos enfadades en mi, no em parlen y la meva millor amiga tampoc perque es amiga de la noia 1. Llavors tinc 3 persones que no em parlen. Jo voldria tornar a tenir una relació d'amistat d'amics, almenys amb la amiga y la noia 1. Y no se com començar a areglar-ho tot, vui una mica d'ajuda si us plau.
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/01/2016 20:24
Donc comença pel començament i mica en mica... amb qui vols recuperar l'amistat? amb qui vulguis... fes una cosa senzilla... truca-la, demana-li per quedar i parla amb ella. I així amb cadascuna de les noies amb qui vulguis recuperar, al menys, l'amistat.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: