Logotip de Adolescents.cat
anònima909
anònima909
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 11/01/16 22:15
Propòsits pel 2016 nose com aconsegui-los
Hola!
Aquest 2016 m'he proposat fer uns objectius i anar complint-l'hos al llarg de l'any.
El meu primer objectiu és perdre la vergonya, ja que, sóc nova a l'institut i la majoria de les meves amigues porten des de petites juntes i jo em sento exclosa, no perque elles m'excloguin, sinó perque és coneixent molt i confien més entre elles. Jo que sempre he estat a la mateixa escola amb les mateixes persones i que sóc molt introvertida i vergonyosa no se com fer i què dir perque confiin amb mi i no sigui "la nova".
Un altre dels meus objectius és tenir més autoestima ja que no en tinc gens i això només fa que portar-m'he problemes i no se com fer-ho.
I ja si, l'últim objectiu és com em puc treure la vergonya ja que m'afecta també al primer objectiu i a la meva vida en general perque a l'hora d'integrar-me a la nova classe i a la gent necessito no tenir vergonya.

Gràcies adolecents.cat per estar sempre allí i informar-me i donar-me consell de coses que no s'havia!
PD: ho sento per les faltes... :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/01/2016 20:18
Et proposo una cosa per anar perdent la vergonya...
fes una llista de totes aquelles coses que et farien vergonya i divideix-les en actes molt més petits. Comença fent aquelles coses que siguin més petites i mica en mica ja t'aniràs atrevint a fer més coses sense tanta vergonya.
Però, recorda, la vergonya forma part de les nostres vides i no la podem fer fora... no és dolent tenir-ne.
Estic convençuda que a mesura que vagis perdent la vergonya aniràs guanyant més autoestima!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: