Logotip de Adolescents.cat
MrsS
MrsS
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 11/01/16 20:32
Sento que la meva vida s'ha estancat.
Últimament noto que la meva vida no avança, i l'únic que vull és que tot això acabi ja. Penso que ja no tinc res més a fer en la meva vida i sent brusca, no espero amb por el dia de la meva mort.
Crec que tot això ve de que em sento sola, no tinc ningú amb qui pugui ser jo mateixa. Aquest any m'he canviat d'institut, però tothom es coneix des de fa molt i com que no acabo d'encaixar en cap grup.
M'agradaria que em poguéssiu ajudar a trobar la il·lusió de la meva vida.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/01/2016 20:08
El que pot ser la il·lusió o les il"lusions de la teva vida estan dins teu i mica en mica has de descobrir quines són aquelles coses que et motives i que t'agraden i que et fan sentir bé.
També has de donar l'oportunitat d'anar coneixent mica en mica als nous companys i companyes i no tenir vergonya de demana'ls-hi si pots fer coses amb ells... potser descobreixes a grans persones...
Mica en mica t'aniràs sentint còmode si tu també busques allò que et fa sentir bé.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: