Logotip de Adolescents.cat
anònima7
anònima7
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 11/01/16 18:05
Ja no és el mateix....
Hola, tinc 13 anys . Normalment vaig amb el meu grup d'amigues i tal, amb la majoria d'elles ens vam conèixer l'any passat, a 1r d'eso i ens ho passàvem molt be juntes i tal. Però després de l'estiu tot ha canviat. Moltes d'elles pensen i es preocupen per coses que a mi encara no em preocupen. Per dir-ho d'alguna manera, han com evolucionat amb algunes coses abans que jo. El problema és que des que vam començar aquest curs ja no em sento tan a gust amb elles i no se que fer, ja no es el mateix, i a vegades em sento molt sola... M'agradaria que tot fos com abans :(
Què puc fer?????
Gràcies
(No publiqueu la consulta, sisplau)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/01/2016 20:06
No farem una notícia publicable d'aquesta consulta però l¡'única manera que tenim de respondre't és publicar-la al consultori... per tant... aquí et diem què``pò`dries fer:

Una de les coses que pots fer és intentar trobar nou grup d'amigues. És normal que cadascuna evolucioni a ritmes diferents. Però que a elles els hi interessin coses que a tu encara no no vol pas dir que elles vagin per davant. Senzillament aneu a ritmes diferents.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: