Logotip de Adolescents.cat
silviet
silviet
Any: 1998
Comarca: Maresme
Data: 11/01/16 15:38
ho passo malament a casa...
Hola!!
Estic passant per uns problemes familiars a casa i no sé com enfrontar-ho. M'agradaria poder parlar amb algú personalment i en privat, ja que no vull expossar aquest problema per internet. No sè amb qui parlar-ho, preferiria que fos una persona experta, però no sè com contactar-hi.

Gracies per adelantat!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/01/2016 20:04
Possiblement la millor persona que et pot ajudar és algú que tens a la teva escola o institut. La psicòloga o psicòleg de l'equip. Encara que parlis amb ella i et pugui coneixer, guardara tot el que li expliquis. I és bo que puguis explicar la situació que tens a casa...

T'animem que demanis aquesta ajuda. DIgues-li a un professor o professora que necessitaries parlar amb el psicòleg o psicòloga de l'equip i suposem que ells t'orientaran.

Gràcies!

Elena crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: