Logotip de Adolescents.cat
Anonym
Anonym
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 10/01/16 21:22
Pes?
Hola, tinc 14 anys, medeixo 1,73 o així i peso 51.4 kg. És el q hauria de pesar?????
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 11/01/2016 10:40
Hola!!

Amb les dades que ens dones i sobretot sense conèixer com ets, quina morfologia tens, etc, no podem dir-te quant has de pesar.

Això l'única persona que t'ho pot dir amb certesa és el teu metge/metgessa, ja que ell/a té les teves dades i la teva evolució i desenvolupament apuntat a la història mèdica.

Ara bé, el més important no és saber quant has de pesar exactament, sinó saber quin estil de vida portes. Pensa que cada persona som diferents (per sort!!) i hi ha moltes variables que influeixen en el pes que tenim. Per començar, la nostra genètica. Cadascú tenim una genètica, una morfologia i un metabolisme diferent i dues persones encara que mesurin el mateix, poden pesar diferent i estar igual de saludables.

Per tant, no t'obsessionis amb el pes que has de tenir, i pensa si portes un estil de vida que sigui saludable: fer esport uns 3-4 dies a la setmana i seguir una dieta equilibrada (menjar 5 cops al dia, consumir força fruita i verdura, menjar de tot i variat,...).

Una abraçada!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: